Jaký byl autobusový veletrh BUS SHOW Nitra?

Facebook YouTube
Kontakt
11. června 2018

Jaký byl autobusový veletrh BUS SHOW Nitra?

Na našem stánku se vystřídali snad všichni dopravci ze Slovenska a někteří přijeli také z ČR. Představili jsme novou realizaci internetu do zastávek v rámci projektu SMART CITY a také SW nádstavby k našim Wi-Fi routerům, které dopravcům pomáhají v reálném provozu.

Každý den jsme namíchali kolem 60 drinků mojita. Naši anketu o používání internetu ve veřejné dopravě vyplnilo prostřednictvím Wi-Fi stránky 32 návštěvníků stánku. Na náš Wi-Fi point v autobuse se připojilo 82 osob.

Provozovali jsme také internet ve vstupní hale, kde se připojilo k Wi-Fi pointu po dobu veletrhu 86 uživatelů. Wi-Fi zóna zasahovala od autobusu také k vedlejší kavárně. Všichni si tak mohli vyzkoušet internet zdarma na hotspotu MOBILBOARD.

Na vedlejším stánku v autobusu SAD Žilina se bylo možné připojit na naši funkční Wi-Fi v autobusu, kde se zobrazila uvítací stránka dopravce.

Zažili jsme horko a také několik průtrží mračen. Nyní můžeme říci, že první ročník letního veletrhu se nakonec vydařil. Naše pojetí velkého barevného autobusu jako MOJITO BAR se všem líbilo a to je hlavní.

Děkujeme všem hostům za návštěvu!



Kontaktní formulář

Ozveme se vám.