Testujeme pro vás mobilní Wi-Fi router

Facebook YouTube
Kontakt
18. září 2020

Testujeme pro vás mobilní Wi-Fi router

Jednoduchost a flexibilita v oblasti internetové konektivity v dopravě, to je cíl služby Wi-Fi v MHD. V souvislosti s tím jsme pro vás připravili další zajímavý produkt-Mobilní Wi-Fi router, který představuje zajímavou alternativu standardní Wi-Fi.

Snadná instalace za pár vteřin

Mobilní Wi-Fi router je kompaktní zařízení, které umožňuje flexibilní přenos a instalaci do jakéhokoliv vozu veřejné dopravy v řádu pár vteřin. Tento typ routeru je vhodným řešením pro dopravce, kteří nedisponují Wi-Fi routery ve všech svých vozech a potřebují operativně měnit a střídat pozici zařízení. Velkou předností mobilní verze je tedy možnost přenosu a zapojení ve vlastní režii dopravce, bez nutnosti odborného zásahu třetí strany.

Skvělá volba pro zájezdové přepravce

Mobilní router je rovněž skvělou volbou pro dopravce zaměřené na zájezdovou přepravu. Nabízí totiž snadný přesun mezi autobusy, které zrovna mají zakázku na zájezd nebo nepravidelnou přepravu osob.

Testování zahájeno

Abychom vychytali všechny přednosti a případné odchylky zařízení v praxi, odstartovali jsme první  testování ve skutečném autobusu. Testovací provoz probíhá na autobusech kroměřížské MHD. Následně vyhodnotíme statistiky a zkušenosti dopravce s novou funkčností routeru.

Těšíme se, že již brzy poputují routery k dalším dopravcům do ostrého provozu!

 

 

 

 

 

Kontaktní formulář

Ozveme se vám.