MOBILBOARD s novými Wi-Fi routery pro dopravu

Facebook YouTube
Kontakt
21. listopadu 2022

MOBILBOARD s novými Wi-Fi routery pro dopravu

Už od roku 2010, kdy byl instalován první Wi-Fi router se vstupní marketingovou stránkou do trolejbusu ve Zlíně, se naše společnost MOBILBOARD snaží nabídnout inovativní a spolehlivé průmyslové řešení pro autobusy, trolejbusy, tramvaje. Službu internetu pro cestující, která by komplexně zajistila dopravcům full service, tzn. od správy, přenosu informací, měření až po možnost monetizace obsahu. To vše v současné době MOBILBOARD Wi-Fi routery splňují.

Cenový šlágr

Aktuálně přicházíme s novým typem zařízení v několika variantách, které splňují všechny parametry výběrových řízení.

Jedná se o základní řadu cenově výhodného a přitom plně funkčního LTE zařízení s 1xSIM slotem vhodného pro velké flotily autobusů příměstské dopravy i pro MHD provozy.

Vyšší řada LTE zařízení s 2xSIM sloty a 5GHz pásmem je vhodná pro dopravce, kteří provozují dálkovou a zahraniční dopravu s většími datovými nároky pasažérů.

Nejvyšší řada 5G zařízení je určena pro města s pokrytím vysokorychlostním 5G signálem, které ocení zejména provozovatelé MHD dopravy.

Nedílnou součástí HW nabídky je Cloud manager pro vzdálenou správu.

Pro všechny typové řady jsme připravili veletržní cenovou nabídku.

SurikaNET – nový SW pro vzdálenou správu

10 let vývoje Wi-Fi routerů pro dopravu už je nějaký čas a spousta zkušeností. Takže jsme se pustili do vývoje nové aplikace, která zahrnuje nejčastější provozní dotazy a potřeby dopravců.

Vyvinuli jsme několik nových funkcí, které pomohou hlídat funkčnost Wi-Fi routerů a preventivně předchází stížnostem cestujících.

Kromě moderního a přehledného vzhledu software nabídne ještě sofistikovanější uživatelské prostředí a vysokou bezpečnost dat.

Prostě SW, který dá digitalizaci v dopravě nový směr a službu, jenž spolehlivé pohlídá provoz každého dopravce.

Nový SW pro vzdálenou správu Wi-Fi routerů je již v provozu a ukážeme Vám, jak jednoduše a z pohodlí počítače s ním můžete pracovat. Protože „Surikata umí hlídat provoz za Vás!“

Czechbus 2022 s MOBILBOARD
MOBILBOARD s Wi-Fi do vozů veřejné dopravy

Veletrh CZECHBUS 2022 bude v letošním roce v duchu osobních prezentací s možností předvedení nového SW a ukázky Wi-Fi zařízení v meeting roomu. Tento prostor se nachází ve vstupní hale II s názvem Business Centrum (místnost č. 13).

Těšíme se na Vás!

Kontaktní formulář

Ozveme se vám.