MOBILBOARD jede na veletrh CZECHBUS 2023

Facebook YouTube
Kontakt
21. listopadu 2023

MOBILBOARD jede na veletrh CZECHBUS 2023

Také v letošním roce se zúčastníme veletrhu CZECHBUS v Praze-Letňanech s nabídkou služeb pro veřejnou dopravu. Můžete se s námi setkat v Konferenčním sále č. 3, Vstupní hala II.

Nejedná se o běžný veletržní stánek, ale meeting room, kde si v klidu a soukromí můžeme prodiskutovat možnosti spolupráce.  MOBILBOARD patří k největším dodavatelům reklamy na vozech veřejné dopravy, proto s dopravci spolupracuje v pozici dodavatele Wi-Fi do vozidel, ale také dopravcům přináší finance za reklamní služby.

Varianty Wi-Fi zařízení pro všechny typy dopravců

MOBILBOARD nabídka obsahuje Wi-Fi zařízení v několika variantách, které splňují všechny parametry výběrových řízení včetně EU homologací dle předpisu R10.

  • Jedná se o základní řadu cenově výhodného a přitom plně funkčního LTE zařízení s 1xSIM slotem vhodného pro velké flotily autobusů příměstské dopravy i MHD provozy.
  • Vyšší řada LTE zařízení s 2xSIM sloty a 5GHz pásmem pro dopravce provozující dálkovou
    a zahraniční dopravu s většími datovými nároky pasažérů.
  • Nejvyšší řada 5G zařízení je určena pro města s pokrytím vysokorychlostním 5G signálem,
    které ocení zejména provozovatelé MHD dopravy.
  • Nedílnou součástí HW nabídky je Cloud manager pro vzdálenou správu.

Projekty na míru

Internetová konektivita je potřebná i pro další komponenty ve vozidlech. Routery MOBILBOARD jsou součástí speciálních projektů na míru, například zajišťují aktualizaci LCD obrazovek, přenáší data, nebo jsou doplňkem do speciálů (event autobusy, firemní vozidla apod.)

LCD s Wi-Fi od MOBILBOARD

Zajímavou realizací je veletržní speciál bus VALEO, který je přizpůsoben pro zahraniční výstavy a umožňuje moderní prezentační technologie a komfort v interiéru. Wi-Fi je naprogramována pro návštěvníky tohoto mobilního stánku a duálně také pro personál.

Cloud manager pro vzdálenou správu

Služby MOBILBOARD zahrnuje také SW který pomáhá hlídat funkčnost Wi-Fi routerů a tím předchází stížnostem cestujících. Na míru vyvinutá aplikace SurikaNET zahrnuje nejčastější provozní potřeby dopravců. Kromě moderního a přehledného vzhledu nabídne aplikace ještě sofistikovanější uživatelské prostředí a vysokou bezpečnost dat. Prostě SW, který dá digitalizaci v dopravě nový směr a službu, jenž spolehlivé pohlídá provoz za Vás!

Vývoj a inovace

10 let vývoje Wi-Fi routerů pro dopravu už je dlouhý čas a spousta zkušeností. 

Vyvinuli jsme několik nových funkcí, které pomohou hlídat funkčnost Wi-Fi routerů, předchází stížnostem cestujících a zahrnují nejčastější provozní potřeby provozovatelů dopravy. Důležitá je možnost marketingové nástavby a monetizace reklamy. Vše testujeme ještě před uvedením do provozu a konfigurujeme na míru zákaznických potřeb.

Veletrh CZECHBUS v letošním roce bude v duchu osobních prezentací s možností předvedení nového SW a ukázky Wi-Fi zařízení v meeting roomu. Tento prostor se nachází ve Vstupní hale II , v Konferenčním sále č. 3 (hlavní vstup B).

Těšíme se na Vás!

Kontaktní formulář

Ozveme se vám.