Tak snadná je instalace našich routerů do autobusu

Facebook YouTube
Kontakt
28. května 2024

Tak snadná je instalace našich routerů do autobusu

MOBILBOARD se dlouhodobě specializuje na zajištění špičkové internetové konektivity ve veřejné dopravě. Ve spolupráci s dopravci dlouhodobě stavíme na trendu online zázemí v dopravě, čímž se zvyšuje větší cestovní komfort a kvalita služeb pro pasažéry. Internetová konektivita ve vozech umožňuje dopravcům být v neustálém kontaktu s cestujícími, sdílet s nimi aktuální informace v reálném čase, prostě jak zrovna potřebují.

MOBILBOARD správa LCD monitorů prostřednictvím Wi-Fi routeru
Správa LCD monitorů prostřednictvím Wi-Fi routeru

Wi-Fi routery od MOBILBOARD nejsou jen běžné internetové krabičky

Naše tři routery s homologací R10 pro dopravu nabízí funkce dle typu dopravy a nároků dopravce. Kromě internetové konektivity fungují i jako nástroj pro marketing a reklamu, ve vozech umožňují rovněž napojení a online správu LCD monitorů.

Zapojení routeru v Kolíně, tak jednoduché to je a pomůžeme i Vám!

O tom, jak snadná je instalace našich online zařízení, se můžete přesvědčit v tomto videu. Chytré, snadné řešení pro instalaci i servis, jehož výsledkem je online autobus v Kolíně. Fyzicky hotovo za pár minut, pak už stačí vše sledovat prostřednictvím online vzdálené správy.

Video propojení Wi-Fi routeru s LCD monitory
Video ze servisu a propojení Wi-Fi routeru s LCD monitory

Pokud tedy přemýšlíte i Vy o instalaci Wi-Fi routerů, kontaktujte nás. Rádi pomůžeme, poradíme a router s Vámi otestujeme.

MOBILBOARD – Váš partner pro internetovou konektivitu

Kontaktní formulář

Ozveme se vám.