Reklamní kampaň Air Bank cílí na cestující

Facebook YouTube
Kontakt
21. května 2019

Reklamní kampaň Air Bank cílí na cestující

MOBILBOARD Wi-Fi routery umožňují kombinaci OOH formátů s online produktem.

 

Masivní marketingová kampaň tak velkého klienta, jakým je právě Air Bank, je skvělou ukázkou, jak lze MOBILBOARD Wi-Fi routery využít k monetizaci obsahu vstupních stránek. Díky špičkovým zařízením a vzdálenému přístupu vzniká ve vozech MHD unikátní online prostor pro marketingové účely, který přináší dopravcům návratnost své počáteční  investice. Klienti naopak ocení tento jedinečný online reklamní nástroj, protože nabízí exkluzivitu reklamního zobrazení, zásah na širokou cílovou skupinu cestujících a výstupní data.

 

Online a offline reklama se skvěle doplňují, proto klient Air Bank využil pro svou kampaň atraktivní kombinaci celopolepu tramvaje s interiérovými plochami zpestřenými o Wi-Fi REKLAMU. Díky poutavému vizuálu a volbou rozmanitých reklamních formátů nejenže zvyšuje povědomí o své značce/produktu, ale zároveň stimuluje veřejnost k aktivitě na internetu.

Za první 4 dny kampaně se připojilo a prohlédlo si reklamní vstupní stránku přes 30 tisíc cestujících. Díky kreativitě jsou celkové výsledky trojnásobné oproti jiným realizacím. Úspěch kampaně dokazuje, že vlastní data v mobilu nemají na připojení k Wi-Fi pointu ve voze žádný vliv.

S MOBILBOARD Wi-Fi routery je monetizace obsahu aktuální!

 

Instalací Wi-Fi routerů od MOBILBOARD, a to bez zbytečných zásahů do karoserie, vzniká ve vozech MHD dokonalé online zázemí, které cestujícím zaručuje rychlý, kvalitní internet ZDARMA a bez rychlostních limitů!

Dopravci poskytuje jedinečný marketingový nástroj v transportu a ojedinělý prostor pro monetizaci obsahu stránek. Díky profesionálnímu MOBILBOARD Wi-Fi a vzdálenému přístupu tak vzniká během několika dnů kreativní a silná kampaň, třeba jako Air Bank.

Podmínkou celorepublikových kampaní je jeden administrační systém a jednotné měřící nástroje pro výstupní data klienta. Bohužel není možné stejné měření získat z několika typů routerů. Proto při nákupu vozů s Wi-Fi pro cestující doporučujeme zaměřit se na požadavek návratnosti a s výhledem trendu sílícího mobilního marketingu.

A jak reklamní Wi-Fi funguje v praxi?

 

Připojením k bezplatné Wi-Fi se na mobilním zařízení zobrazí vstupní stránka s reklamou, která seznámí pasažéry s novým produktem nebo službou. Po kreativním reklamním zásahu následuje zvědavý proklik, nákup nebo zábava na internetu. A protože Wi-Fi REKLAMA patří mezi měřitelný online formát v transportu, nebude překvapením, že výstupy z kampaně pro zadavatele pečlivě monitorujeme a reportujeme.

Těší nás spolupráce při realizaci zajímavých projektů, a o to větší máme radost, pokud přináší všem zúčastněným stranám efektivní výsledky!

Chcete mít své Wi-Fi routery připraveny na budoucí návratnost? Zapojte se do sítě MOBILBOARD a vyzkoušejte službu chytrá Wi-Fi na klíč.


Kontaktní formulář

Ozveme se vám.