Wi-Fi od MOBILBOARD instalována dalšímu dálkovému dopravci!

Facebook YouTube
Kontakt
03. února 2022

Wi-Fi od MOBILBOARD instalována dalšímu dálkovému dopravci!

Opět velká radost a naplnění. MOBILBOARD Wi-Fi v těchto dnech odstartovala svou další jízdu, tentokrát v luxusních autobusech dopravce Satur Transport na Slovensku. Špičkové vozy, které  disponují nejmodernějšími bezpečnostními prvky, panoramatickou střechou a nově rozšířením v podobě Wi-Fi, slibují opravdový přepravní zážitek.

Pohodlí a surfování pro cestující zaručeno

Dálkové autobusy Neoplan Skyliner s 88 místy pravidelně sváží zaměstnance automobilky Volkswagen na trase Malacky – Senica – Trnava – Bratislava. Díky implementaci našich Wi-Fi routerů se nyní pasažérům vozu zvyšuje cestovní komfort v podobě bezplatného surfování na internetu.

Příjemný a užitečný způsob, jak si zkrátit cestu do práce či zpět, co říkáte? Pro někoho příležitost pro internetový relax, brouzdání, pro jiného možnost online nákupu za jízdy, hledání informací nebo pro online komunikaci. To vše rychle a jednoduše díky Wi-Fi a bez nutnosti čerpání vlastních dat!

Proč dopravci volí Wi-Fi řešení od MOBILBOARD? Protože umí hlídat provoz!

Nespornou výhodou MOBILBOARD Wi-Fi, narozdíl od jiných dostupných řešení na trhu, je flexibilita díky vzdálenému dohledu. Zařízení pro dálkové dopravce je dodáváno ve verzi klasického zařízení do elektroinstalace nebo mobilní – přenosné, s nabíjením z cigaretové zástrčky.

A to není vše. S individuální nástavbou toho chytrá Wi-Fi zvládne ještě daleko víc!

Chytrá Wi-Fi nabízí mnoho dalších funkcí, vše je o individuálním řešení. Dopravci tak mohou využít vstupní stránku třeba pro marketingové využití, např. pro zobrazení nabídky last minute zájezdů, pro přepnutí do prodejního portálu jízdenek a mnoho dalších vychytávek.

Kontaktní formulář

Ozveme se vám.